Solució #1 Grans Events

 

Una empresa d'events ens visita amb l'encàrrec de presentar una nova línia de cotxes. Per fer-ho s'han posat d'acord totes les concessionàries oficials de la zona, aconseguint un impacte de fins a 3000 invitacions.

L'equip creatiu de l'empresa d'events ens explica quina és la idea que han venut: els cotxes han de sortir de dins de contenidors marítims formant part d'un espectacle.

Ja que la proposta tenia un aspecte molt industrial, repartírem per tota la sala 8 contenidors més amb cotxes a dins. Al costat de cada contenidor hi havia bidons metàl·lics amb foc químic. L'escenari es va decorar amb elements d'obra: tanques metàl·liques, bidons de plàstic, palets, tanques metàl·liques... Tot il·luminat amb tons ocres. Els contenidors marítims es varen pintar tenint present aquest joc, donant-los uniformitat.

Creàrem un espectacle de percussió amb bidons i tanques. Una mena de baralla entre dues bandes de carrer. L'aparició de 4 ballarins sobre els contenidors va marcar el punt culminant. Arribats al clímax, sentíem els motors dels vehicles tancats dins dels contenidors. Obríem els contenidors i apareixien els cotxes. Darrers instants de l'espectacle amb pirotècnia, ball i percussió.

Aquí en podeu veure un petit fragment captat per un videoaficionat.