LA NOSTRA HISTÒRIA

LA PAPARRA neix l’any 1990 de la iniciativa d’en Joan Forns que va aplicar la seva experiència en l'àmbit del lleure com a monitor per crear aquest grup d'animació i poder fer ballar la quitxalla amb cançons populars infantils i de nova creació.

 

L’any 92, amb l'incorporació de l'actor Jaume Amatller i l'actriu Sílvia Abril, la companyia va derivant a poc a poc cap l’animació de carrer, actuant en festes majors i esdeveniments, com el festival de Teatre de Tàrrega. D'aquest període daten els espectacles “El poble d'Argentona ens visita”, “L'Arcadio i la Mª Mercè se'ns casen”, “Farriolada'98”, “De flims i de penícules” i “Adiós, solteros, adiós”.

 

D'altra banda, continuem amb la creació d'espectacles infantils com “L'Illa del Tresor o tres pirates en busca d'autor” i les obres “En blanc” i “Mireu...llibres!” de foment de la lectura i presents al Saló del Llibre.

També hem fet l'ullet als espectacles per a públic adult, fent la direcció i producció de "Crímenes ejemplares" (Madrid), "Como un canguro de flor en flor" (València) i "Estrellados" (Barcelona).

 

L'any 2011 s'incorpora l'Albert Doz, cantant i músic, aportant tota la seva experiència en el món infantil i reimpulsant els espectales enfocats a escoles i públic familiar com són les dues versions de "La Flauta Màgica"(titelles o actors) ,"Rapunzel" o la recent estrenada "El Trencanous" (també en titelles).