QUI FORMEM PART DE LA PAPARRA

JOAN FORNS (Argentona, 1969)

Fundador de La Paparra. Actor de formació autodidacta i Màster Internacional d'Escriptura per a TV i Cine de la UABS'inicia en el món de l'espectacle com a animador infantil, aprofitant els seus coneixements musicals de guitarra i banjo. A poc a poc, amplia el seu registre cap a speaker i actor polivalent, fet que el porta a treballar amb companyies tan dispars com Els Comediants, La Tal o Tot Circ i en projectes tan variats com el Fòrum Universal de les Cultures (speaker), el Museu Picasso (visita teatralitzada), coconductor del matinal de cap de setmana d'estiu d'Ona Catalana Estació Estiu (locutor) o la presentació dels nou Mercedes CLK (guionista, producció i regidoria). També ha participat com a actor en nombrosos anuncis televisius, curtmetratges i en series i pel·lícules com El Zoo d'en Pitus, 16 dobles, Porca Misèria o el Cor de la Ciutat. Des de l'inici és l'autor de la majoria dels guions i monòlegs de La Paparra participant en l'adaptació de L'Illa del Tresor o tres pirates en busca d'autor i creant el text de En blanc i del Mireu... llibres!, entre molts d'altres.

JAUME AMATLLER (Argentona, 1964)

 Actor i professor de teatre, Diplomat en Teatre i Educació per l'Institut de Vic. Ha cursat estudis de teatre a l'Aula de Teatre de Mataró, al Centre Teatral de Granollers i a l'Institut del Teatre de Vic, així com diversos monogràfics de clown amb Berty Tovies, Jango Edwards o Anton Valen; de Teatre de Carrer amb Comediants i Enric Ases; de Teatre Social amb Allan Owens; de Comèdia de l'Art amb J. Teixidó i d'interpretació amb R. Duran, entre d'altres. Combina la docència amb l'interpretació, participant en sèries i pel·lícules com Smoking Room, Spanish Movie, El Cor de la Ciutat, La Riera, Polseres Vermelles...També ha col·laborat amb companyies com Comediants, La Tal, Frec a Frec  o els Los Los. Membre de La Paparra des del 1992.

ALBERT DOZ (Barcelona, 1973)

Actor, músic i cantant. Estudia música, solfeig, harmonia i piano a l’escola Musicwood on és becat i posteriorment passa a ser professor. Com a actor i cantant ha treballat en diversos musicals com A força de cançons (musical de la Nova Cançó), Ara o mai (del que n'és l'autor), El Mikado de Dagoll-Dagom, Mals d’amor d’una gata francesa al Teatre Nacional, La Traviata al Teatre Coliseum, Antologia de la Zarzuela al Teatre Victoria i al Liceu amb les òperes Turandot i Fidelio. L’any 1995 funda amb 2 socis més la companyia de teatre familiar Veus-Veus del que n’és guionista, compositor i director. Com a músic ha fet diverses bandes sonores per a teatre per les companyies Dreams, Katakrac, Rialles, T-gracia i Germans Guasch. S'incorpora a La Paparra l’any 2011 encarregant-se de l’espai de teatre familiar.