TEATRE

TEATRE MUSICAL

COMO UNA CANCIÓN DE LOS 80

Comedia Musical - Adults - 1h 30' Duració- Castellano

Comèdia musical, amb banda de rock en directe, que narra la història de 4 amics desde l'institut fins a l'actualitat.

En Luís està enamorat de la germana del seu millor amic, l'Ana. Gràcies a una acampada que acaba en una discoteca abandonada perquè es posa a ploure, els 4 amics de l'institut, el Luís, el Javi, l'Ana i la Sandra, comencen a cantar un pupurri dels 80 gràcies a un mix tape que ha preparat un d'ells. El Luis i l'Ana acabaran junts.

Ja als 90 els dos personatges centrals no són parella i els combiden a un cap de setmana al bosc. Allà coneixeran els amos de la cabana que són amants del karaoke i faran un nou pupurri aquest cop dels 90. L'acte acaba amb una forta discussió dels dos protagonistes.

Passan 10 anys i el Luis i l'Ana es tornen a trobar a una discoteca, cantant un pupurri dels 2000 i decideixen reunir-se al dia següent durant l'assaig d'una boda.Durant l'assaig afloren retrets i acaban barallats.

L'últim acte passa en l'actualitat i en Luis i l'Ana fan les paus.

L'espectacle consta d'uns 40 temes que van desde els anys 80, passant pels 90 i 2000 i acabant amb els més actuals, en rigurós directe.

Un espectacle divertit i molt musical que com ha anomenat l'Eduardo de Vicente en un article al periodico és :'La mare de totes les festes'.

No us perdeu aquest espectacle que és una gran festa musical.

FOTOGRAFIES

VIDEO

DESCARGUES DOCUMENTS

dossier 80s.pdf.pdf
Documento Adobe Acrobat 25.7 MB